انجمن بازیهای رایانه ای استان مرکزی

تحلیل بازیهای رایانه ای، آموزش ساخت بازیهای رایانه ای

انجمن بازیهای رایانه ای استان مرکزی

تحلیل بازیهای رایانه ای، آموزش ساخت بازیهای رایانه ای

اصطلاحات و تعاریف تیم های بازی سازی

  تاریخچه ورود هنر در صنعت بازی های رایانه ای:

 در روزهای اولیه از توسعه بازی یک هنرمند به تنهایی می توانست تمام پس زمینه و مراحل  را برای تولید یک بازی انجام دهد.در اواسط دهه 1980 یک تیم از حداکثر سه نفر که در زمینه ی هنری بازی رایانه ای کار میکردند تشکیل شد.در اوایل دهه 1990 هنر در بازی رایانه ای به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافت و در بین سالهای 1994- 1997 نقش هنرمندانی که کار سه بعدی انجام میدادند برجسته شد.پیش از آن در این صنعت نقش هنرمندانی که به صورت دو بعدی کار میکردند مطرح بود.

 برداشت کلی:

این بخش احتیاجات توسعه هنر در زمینه ی بازی های رایانه ای را شامل می شود.رسانه ها تاثیر قابل توجهی با استفاده از تصاویر بر روی مخاطبان دارند.چرا که آثار هنری را میتوان از قبل و به صورت پیش نمایش به مخاطبان نشان داد.در صورتی که گیم پلی به این شکل نیست و نمیتوان پیش از تولید بازی آن را نمایش داد.

    هنرمندان در کنار طراحان بازی در مورد آنچه که برای بازی نیاز است صحبت میکنند.درباره ی ابزارهای مورد استفاده برای طراحی های هنری و تولید ابزار های هنری در بازی.این ابزار میتواند از قلم و کاغذ گرفته تا انواع برنامه های دو بعدی و سه بعدی باشد.به هر حال هدف تولید یک بازی می باشد  که از نظر هنری ساخته و پرداخته شده است و ابزار و شیوه ی تولید آن بستگی به هنرمندان و طراحان بازی دارد.

نقش های هنری فعال در زمینه بازی:

کارگردان هنری(1):تولید هنر در بازی توسط کارگردان هنری هدایت و رهبری می شود و بر اینکه هنرها مطابق با دید خودش تولید شود نظارت میکند.نقش او مدیریت تیم هنری،برنامه ریزی و هماهنگی در تیم توسعه می باشد.کارگردان هنری موظف است تا مطمئن باشد در تیم هنر تولید می شود.او باید بر خروجی تیم های مختلف هنری نظارت داشته باشد تا از نظر ساختاری،خروجی همه تیم ها شبیه به هم بوده و سازگار با نوع محیط بازی باشند.هنرمندان ممکن است فعالیتی بیش از یک نقش را انجام دهند.هنرمندان با گرایش هایی همانند دو بعدی گرا و یا سه بعدی گرا و یا گرایش های دیگر در تیم فعالیت می کنند.

هنرمند های  دو بعدی(2)و تعاریف آنها:

هنرمند مفهومی(3): هنرمند مفهومی با طراحان بازی کار میکند.او کارهایی از قبیل خلق شخصیت،طرح محیط و فضا سازی و داستان است و کار او تولید هنر مفهومی به دنبال دیدگاه کارگردان هنری می باشد.این گونه از هنر را ممکن است در قالب سنتی مانند کاغذ نقشه و یا قالب رس انجام دهند و یا با نرم افزارهای دو بعدی مانند فتوشاپ.هنر مفهومی تولید شده در ابتدای تولید به عنوان یک راهنما برای بقیه  فعالیت توسعه و تولید عمل می کند.هنر مفهومی به کارگردان،تهیه کننده و کلیه ذینفعان تولید یک بازی کمک میکند تا در پیشبرد اهداف بازی با برنامه ی از پیش تعیین شده ای پیش بروند.

طراح داستان نامه مصور(4): یک هنر مند مفهومی است که طراحی و مفصل توالی صحنه را برای بررسی قبل از تولید آماده می کند تا طراحان بازی بتوانند به طور دقیق کار را به شکل هنری پیش ببرند و به ایجاد صحنه های هنری و جلوه های ویژه به صورت هنری بپردازند.

هنرمند رابط(5) :با رابط برنامه نویس و طراح کار می کند و وظیفه او طراحی رابط کاربری،منو های بازی، نوار HUD  و ... می باشد.

هنرمند بافت(6): بافت و پوست برای شخصیت ها و مناظر را متناسب با محیط بازی و سبک بازی تولید می کند.

هنرمند نقشه(7): طراح نقشه بنابر سبک بازی بوده و همچنین طراحی پس زمینه و یا تصاویر زمین را برای بازی های دو بعدی انجام می دهد.

هنرمندهای سه بعدی(8) و تعاریف آنها:

طراحان سه بعدی(9):هنرمندانی که به تولید شخصیت و مدل سازی فضاها با استفاده از نرم افزار های گرافیک سه بعدی مانند 3دی مکس و مایا میپردازند.

طراحان شخصیت(10):هنرمندانی که در خلق شخصیت سه بعدی مهارت بالایی دارند و آنرا نزدیک به واقعیت تولید می کنند.

انیماتور(11):وظیفه او تولید انیمیشن های واقع بینانه با استفاده از شخصیت ها می باشد و کلیه امور متحرک سازی در بازی را انجام می دهد.

هنرمند محیطی(12): شخصی است که به ایجاد زیست محیط برای محیط بازی میپردازد.طراحی مواردی مانند شکل زمین، ویژگی های چشم انداز، اشیاء، و... در حالی که کار یک هنرمند زیست محیطی شبیه به کار یک طراح سطح است، هنرمند محیطی فقط برای تولید ظاهر بصری هنری فعالیت می کند و طراحی محیط گیم پلی وظیفه ی طراح سطح می باشد.

مدیر نورپردازی(13):اغلب کارگردان هنری و یا هنرمند محیطی، مسئول نور پردازی برای بازی هستند.

منبع : wikipedia

مترجم:میلاد متّقی

اصطلاحات: 

 1) art director                  5) interface artist          9) 3D modeler                    13) lighting director

 2) 2D arts                           6) texture artist            10) Character Modeler

 3) concept artist              7) map artist                11) animator

 4) story boarder             8) 3d arts                     12) environmental artist

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد